Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Τομ Σέλεκ, το στρίβεις το πόμολο;

Babis Παράγκας-Βαλές

paragas_vales@yahoo.com


Το τινάζεις το λουκούμι;


Μια φορά κι έναν καιρό ένας αγνός συντάκτης μιας τίμιας εφημερίδας είχε γράψει ένα άρθρο σχολιάζοντας τον σταρ της τηλεόρασης Τομ Σέλεκ. Αυτό το άρθρο, όμως, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, κανείς δεν ξέρει γιατί. Θα δημοσιευτεί, όμως, σήμερα…

«Είμαι συγκλονισμένος, αναγνώστη. Ολα σε αυτόν τον κόσμο έχουν αρχίσει να καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στην Ατλαντίδα τη στιγμή της καταστροφής της. Αφορμή για όλα αυτά ήταν ΕΝΑ και μόνο τηλεφώνημα. Βαγγέλης στην άλλη γραμμή:

(Αφού έχει προηγηθεί ανούσια για το κοινό συζήτηση…)

- “Ετσι που λες, ρε μαλέα. Α, δεν σου ‘πα… Το ‘ξερες ότι ο Μιχαλάκης ο Σταμούλης, που ήμασταν μαζί στο Δημοτικό, ο Μιχαλάκης, ρε, που καθόταν τελευταίο θρανίο, το ’ξερες ότι είναι πιο gay κι απ’ τον Τομ Σέλεκ; Τον είδα προχθές με τρίπατο και τσαντάκι στράπλες να κατεβαίνει τη Φωκίωνος και κουνιότανε τόσο πολύ που απ’ τις δονήσεις ξεκολλάγανε τα πλακάκια”.

(Το ακουστικό μού πέφτει απ’ τα χέρια. Gay ο Τομ Σέλεκ; Βόηθα, Παναγιά, να αντέξουμε κι αυτόν τον πόνο.)

- “Τι λες, ρε γελοίε; Είναι αδερφή ο Τομ Σέλεκ; Θα μας τρελάνεις; Αυτός κάποτε ήταν ανδρικό σύμβολο”.

- “Ρε, για τον Μιχαλάκη σου λέω, ποιος Τομ Σέλεκ; Για παράδειγμα το ‘φερα”.

- “Ρε, ποιος Μιχαλάκης; Κατάλαβες τι είπες τώρα; Θα μας τρελάνεις;”.

- “Καλά, ρε φίλε, μην τσαντίζεσαι…”.

- “Ρε, τράβα πηδήξου κιόλας, που θα μας πεις…” (κλικ… κλείσιμο τηλεφώνου).

Για δέκα λεπτά ήμουν έξαλλος. Για σκεφτείτε το: το να ακούς ότι ο Τομ Σέλεκ είναι gay είναι σαν να σου λένε ότι είδαν τον Ζαμπούνη να τρώει παϊδάκια με τα χέρια, τίγκα στη λίγδα, κρατώντας σημαία του ΚΚΕ, και μετά να ρεύεται και να πέρδεται συγχρόνως. Σαν να σου λένε ότι είδαν τον Τσιάρτα να διεκδικεί μπαλιές σαν λυσσασμένο πίτμπουλ και να μαζεύει τις κάρτες λες και παίζει αγωνία και του κάτσανε εφτάρια. Σαν να σου λένε ότι είδαν τον Σταμάτη Κόκκοτα να έχει ξουρίσει μπαρμπέτα, ρε παιδάκι μου!

Μπήκα κι εγώ στο Ιντερνετ να το ψάξω το θέμα. Κι εκεί ο Βαγγέλας, για κακή μου τύχη, βγήκε σωστός. Ε, ναι, λοιπόν, ο Τομ Σέλεκ είναι τόσο gay, που ο Ελτον Τζον σε σχέση μ’ αυτόν τα σούρνει και αφήνει και αυλάκι πίσω, σαν φρέζα από τρακτέρ. Ο Τομ όχι μόνο βάζει τον κολιό στο ξίδι, αλλά καίει τη βάτα (σκεφτείτε τον τρόπο που καπνίζουν οι gay…) και με τα δύο χέρια.

Προς Θεού, δεν τρέχει τίποτα με τους ανθρώπους του τρίτου φύλου, μια χαρά παιδιά είναι και με γεια τους, με χαρά τους, αλλά όχι, ρε φίλε, να μας το παίζεις και αντρούκλα, να πρωταγωνιστείς στο “Magnum”, να σε έχουμε αφίσα στο δωμάτιό μας (όχι εγώ, ένας φίλος…) κι εσύ όπου βλέπεις τρούχα και μπράτσα να σου γυρνάει το μάτι ανάποδα ωσάν τις μπάρες στα φρουτάκια… Ελεος. Τραγούδα σε κάνα μιούζικαλ, βγες και πες “οι αγαπημένες μου performer είναι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη”, να τη σακουλευτούμε λίγο τη δουλεία. Κεραμίδα μας ήρθε…

Τουλάχιστον δεν πήρες τον ρόλο του Indy απ’ τον Χάρισον τον Φορντ (γιατί είχε “παίξει” αυτό το σενάριο), γιατί ‘θα ‘χες πάρει φεντόρα, δερμάτινα και μαστίγιο και δεν ‘θα ‘χε μείνει γερμανικός ανδρικός κώλος άδαρτος και κοντάρι απ’ αυτά που κρατούσαν τις σβάστικες όρθιο. Ποιος, εσύ, με τον τσιγκελωτό τον μύστακό σου και την τριχωτή κορμοστασιά σου, που είσαι ο μόνος που θα μπορούσε να παίξει τον βασικό ρόλο στη βιογραφία του allenatore Νικολό Αναστόπουλου, που έδωσε άλλη διάσταση στη διαφήμιση αποσμητικών και το ανάποδο ψαλίδι…

Ρε μπαγάσα, δεν το περίμενα, με στεναχώρησες σήμερα…





ΕΠΙΛΟΓΟΣ

“Ξέρω ότι ο Τομ Σέλεκ είναι gay, μια και είχα σχέση μαζί του για τέσσερα χρόνια. Ξέρω ότι απολάμβανε την έγγαμη ζωή, αλλά αυτή αποτελεί μια κάλυψη για τον άσβεστο πόθο που έχει για νεότερούς του άνδρες και αγόρια. Λυπάμαι για σας που πιστεύετε ότι είναι ετεροφυλόφιλος. Είναι gay, αποδεχθείτε το”. Γραμματάκι τραβηγμένο απ’ το ατελείωτο σούσουρο που γίνεται στο Διαδίκτυο για το αν ο συμπαθής Τομ το ράβει το κοστούμι».

Καλό δεν ήταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου